15 Haziran 2015 Pazartesi

Dr. Murad Blemish Control Starter Kit


Dr. Murad’tan yağlı ve akneli ciltler için özel olarak geliştirilen 4 adımlı bakım kiti…Temizleyici-jel-krem ve lokal akne kurutucu bakım ürününden oluşmaktadır. Yağlı ve akneli ciltlerin bakımı için öncelikle gerekli derinlmesine temizlik sağlayan temizleme jelidir. Ciltteki tüm kir ve yağı derinlemesine temizleyerek cildi arındırır. Ciltte ferahlık hissi yaratır.
Jel ürün sivilce izleri ve lekelerinin giderilmesinde yardımcı olurken nemlendirici krem akneli ve yağlı cildin ihtiyacı olan nemi vererek aşırı sebum üretimini kontrol altına alır ve mat bir görünüm oluşmasında etkili olur. Lokal akne kurutucu bakım ürünü, aknelerin üzerine uygulandığında akneleri kurutarak cildin iyileşme sürecini hızlandırır. 
SiVİLCE OLUŞUMUNA YATKIN ve YAĞLI CiLTLERE ÖZEL BAKIM KiTi 

CLARIFYING CLEANSER Arındırıcı Temizleme Jeli (60 ml) 

Ultra güçlü temizleme jeli daha temiz ve sağlıklı cilde sahip olmanıza yardımcı olur. 1 dakikadan az bir sürede, cilt yüzeyindeki bakterileri % 99.9'a varan oranda azaltmayı destekler.
Uygulama Şekli: Sabah-akşam günde iki kez cildinizi su ile ıslatınız. Yüz ve boyun bölgenize masaj yaparak uygulayınız. Ilk suyla yıkayınız ve kurulayınız.

EXFOLIATING BLEMISH TREATMENT GEL Soyucu Etkili Sivilce Kontrol Jeli (30 ml)

Güçlü içeriklere sahip jel, sivilce oluşumuna neden olan bakterileri önlemeye ve sivilcelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Sivilce izlerinin azalmasını destekler ve ayrıca yağlı ciltlerde cildi pürüzsüzleştirmeye ve yağı dengelemeye yardımcı olur. Aşırı hassas ciltlerde alıştırılarak gün aşırı ve gece uygulanması tavsiye edilir.
Uygulama Şekli: Her gün sabah ve akşam cildinizi Clarifying Cleanser ile ternizledikten ve Clarifying Taner ile tonikledikten sonra yüz ve boyun bölgenize masaj yaparak, ince bir tabaka halinde uygulayınız. Ardından güneş koruyuculu nemlendirici uygulayınız

BLEMISH SPOT TREATMENT Lokal Sivilce Kurutucu Jel (7.5 ml) 

Sivilceleri kurutmaya destek olurken, antienflamatuar içeriği ile kızanklığı hafifletmeye yardımcı olur.
Uygulama Şekli: Sadece problemli bölgeye, günde 1-3 kez uygulayınız. Sadece sivilcenin üzerine uygulanmalı, etrafına yayilmamalı ve koparılmış sivilcenin üzerine sürülmemelidir. Deri altında sivilcenin çıkacağı hissedildiği zaman uygulanması tavsiye edilir.


SKIN PERFECTING LOTION Dengeleyici Yağsız Cilt Losyonu (30 ml)

Yağsız hafif formülü ile yağlanmayı kontrol altına almayı desteklerken, cildi nemlendirmeye ve cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Gece nemlendiricisidir.
Uygulama Şekli: Geceleri temizleme ve onarıcı adımlarından sonra en son ince bir tabaka halinde uygulanır. Gündüz kullanılırsa üzerine güneş koruyucusu uygulanmalıdır. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...