1 Şubat 2014 Cumartesi

Bioderma Dermokozmetik ürünleri

Bioderma Dermokozmetik Cilt Bakım ürünleri 

Bioderma markası büyük bir Fransız Dermokozmetik markası. Bioderma Türkiye Şirketi üzerinden ülkemizde de kendisi faaliyet göstermekte. Türkiye pazarında en hızlı büyüyen dermokozmetik markası olmayı başaran Bioderma Dermokozmetik bir çok cilt problemine çözüm üreten farklı serilere sahip. Ülkemizde 1500 civarında eczane Bioderma Ürünlerinin resmi bayii. Binlerce Dermatoloji uzmanı hekim tarafından her gün onbinlerce kişiye Bioderma markasına ait dermokozmetik ürünler önerilmekte. 
Bir cilt ürünün dermokozmetik sayılması için gerekli olan tüm şartları taşıyan bu ürünler, cilt sağlığı alanında en çok tercih edilen markalar arasına girmeyi başardı. Bioderma ürünleri kullanan onbinlerce kişi çeşitli cilt problemlerine çözüm buldu ya da daha sağlıklı bir cilt için şimdiden tedbirini almış oldu. 
Çok kuru ve atopik ciltler için yatıştırıcı, onarıcı, hidrolipidik filmin yenilenmesine yardımcı olan atoderm serisi özellikle dermatoloji hekimleri tarafından çok sık reçete edilen ve gerçek manada dermokozmetik çözümler üreten bir ürün grubu. 
Tahriş olmuş, ciltlerde mükemmel onarım sağlayan, rahatsızlık hissinin giderilmesine yardımcı cicabio serisi yara iyileşmesini hızlandıran, doku onarımına destek olan ve yine cilt uzmanı doktorlarınca çok sık önerilen dermokozmetik üür grubundan birisi
Kuru ve nemsiz ciltler için, nemlendirici ve onarıcı etkiye sahip serum, krem ve temizleyiciler serisi olan Bioderma Hydrabio serisi kuruluk yaşayan , hassas ciltler için mükemmel nem ve bakım sağlayan dermokozmetik nemlendirici ürünleri içeriyor. 
Hassas ve yıpranmış, kuru ya da yağlı veya  kepekli saçlar için yeniden yapılandırıcı, saç derisini yatıştırıcı bakım ürünleri saçınıza hem bakım yapıyor hem de sizi dermotolojik saç problemlerinden kurtarıyor. Sağlıklı formülleri ile hem sizi hem çevreyi koruyor.
Yüksek koruma sağlayan, doğal bronzlaşmayı hızlandıran Tüm cilt tipleri için geliştirilmiş güneş koruyucular ve setleri sizi , ailenizi , hem yüzünüzü hem de vücudunuzu güneşi olumsuz etkilerinden koruyor. Tüm cilt tiplerine uygun farklı formüller mevcut.
Karma ve yağlı ciltlerin bakımı için cilt pürüzlerini gidermeye yardımcı ve parlama engelleyici cilt bakım ürünleri, akne - sivilce sorunu yaşayanlar ve gözenek problemi olan kişiler için uygun, krem, maske temizleme ürünleri, matlaştırıcı bakım kremlerine sahip bir seri.
Kızarıklık sorunu yaşayan hassas ciltler için geliştirilmiş, yatıştırıcı ve nemlendirici etkiye sahip krem ve temizleyicilerden oluşan bu ürün serisi Bİoderma markasının tüm dünyada en çok bilinen ve tüketilen ürün grubu olma özelliğini taşıyor. 

Tüm cilt tipleri için özel kombine edilmiş bioderma cilt bakım ve güneş setleri size ihtiyacınız olan Bioderma Dermokozmetik ürünlerini en yüksek avantaj ve indirim oranı ile sunmak üzere hazırlanmış paketler halinde sunuluyor. Kaçırılmaz fırsatlar burada.


Leke sorunu yaşayan ciltler için leke gidermeye yardımcı ve aydınlatıcı etkiye sahip serum ve kremler ile, cildinizi lekelerden arındırıp daha aydınlık ve berrak bir cilt tonuna sahip olmanız artık çok daha kolay. Bu serinin ürünleri leke tedavisinde bir numara.

En çok tercih edilen Bioderma ürünleri ise şöyle : 


Bioderma Sensibio H2O


Bioderma Sensibio H2O ikincisi bedava 

Faydaları: Hassas ciltlerde, durulama gerektirmeyen, etkili temizleyici özelliğinin yanı sıra mükemmel birmakyaj çıkartıcı ve cildi yatıştırıcı misel solüsyondur.Ürün bileşiminde bulunan miseller sayesinde cilt üzerinde bulunan makyaj, birikinti ve kirleri derinlemesine temizlerken salatalık ekstresi ile asla tahriş oluşumuna izin vermez. Cilt yapısının dengesinin korunmasını sağlar. Oldukça yüksek göz çevresi ve cilt toleransına sahiptir.

Kullanım Bilgileri:
Ultra hafif yapıdaki temizleyiciyi, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa nazikçe uygulayınız. Bir parça pamuk yardımı ile yüz ve göz çevresine, etkin temizlik sağlayıncaya kadar uygulayınız. Uygulamaya, pamukta herhangi bir leke kalmayınca kadar devam ediniz. Uygulama sonrası durulama gerektirmez. Özellikle sık makyaj yapan bireyler için pratik kullanımlı bir üründür.

Bu sayfamızda Bioderma Dermokozmetik Ürünleritarafından üretilen, Bioderma Sensibio H2O isimli dermokozmetik ürün hakkında kullanım bilgileri Bioderma Sensibio H2O Kullananların yorumları, Bioderma Sensibio H2O fiyatları ve içeriği hakkında bilgiler sunulmuştur.

Etken maddeler: 
Water, Peg-6 caprylic/capric glycerides, Propylene glycol, cucumis sativus, fruit extract, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, disodium edta, cetrimonium bromide

Bioderma Sebium Foamin Gel
  

Bioderma Sebium Foaming Gel

Faydaları: Cildi derinlemesine temizlemenin yanında özellikle bayanlar için ideal bir makyaj çıkarıcıdır. Sabun bileşimi bulunmayan ürün bu özelliği sayesinde cildin hipolipidik katmanı ile uyum içerisinde çalışır. İçerdiği etkin çinko glukonat sayesinde sebum salgısını kontrol altında tutarak güçlü temizleme özelliğinin yanında cildi koruyucu etki gösterir. Cilt yüzeyini kurutmaz. Yağ dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur. Yüksek bir yüz ve göz toleransına sahiptir.

Kullanım Bilgileri: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez, ıslatılmış cilde hafif masaj eşliğinde köpürtülerek uygulayınız. Bol su ile durulayıp nazikçe cildi kurulayınız.


İçerik:

Water, sodium cocoamphoacetate, sodium laureth sulfate, peg-200 hydrogenated glyceryl palmate, peg-40 glyceryl cocoate, disodium edta, citric acid, zinc sulfate, sodium coceth sulfate, peg-7 glyceryl cocoate, copper sulfate, ginkgo biloba extract, sodium chloride, xylitol, fructooligosaccharides, mannitol, rhamnose, sodium hydroxide, propylene glycol, sodium methylparaben, sodium propylparaben, fragrance.

Komedojenik değildir. Renklendirici içermez.  

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...