18 Şubat 2015 Çarşamba

The Organic Pharmacy

Organic Bakımın lidelerinden biri:
The Organic Pharmacy ürünleri dermomarket'te.

The Organic Pharmacy Ürünleri

The Organic Pharmacy doğal organik bakımın seçkin markalarından birisi. Markanın doğuş yeri İngiltere. Eczacı Madam Margo, bitkilerden gelen şifayı, eczacılık bilimi ve doğal kozmetik tekniklerini bir araya getirerek, toksik kozmetik ürünlerine karşı bir çözüm üretmeyi hedeflemiş ve The Organic Pharmacy markasının doğuşu böyle başlamış. 

Markanın ilk mağazası Londra'nın en önemli semtlerinden biri olan Kings Road'da açılmış. Organic Kozmetik denildiğinde en seçkin sertifikalardan birisi olan Soil Assosiation tarafından denetlenen ve belgelendirilen markanın ürünleri yüzde yüze yakın oranda doğal organik içerikler ile üretiliyor.

Markanın, yüz bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, vücut bakım ürünleri, anne bebek ürünleri ve makyaj ürünlerinden oluşan oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. 

Organik Cilt Bakımında kullanılan doğal ürünler
Markanın en çok satılan ürünü

The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser 75ml

The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser

Göz makyajı dahil tüm cilt tipleri için havuç yağlı temizleyici.  Cildi hiç tahriş etmeyen , tüm yüze uygulanabilen bu harika temizleyici, cildi hem arındırıyor, hem temizliyor hem de kurutmuyor. Kullanımı ise son derece pratik ve kolay. Kuru cilt üzerine parmak uçları ile yeterli miktar uygulayıp masaj ile cildi arındırın. Sonra sıcak su ile ıslatılmış müslin bez ile ciltten arındırın.

Bu ürünün tüm içeriği şöyle:

Sunflower Oil(Helianthus Annus), Jojoba Oil(Simmondsia Chinensis)*, Shea Butter (Butyrospermum Parkii)*, Beeswax (Cera Alba), Sesame Seed Oil (Sesamum Indicum), Cocoa Butter (Theobroma Cacao), Coconut Oil (Cocos Nucifera)*, Marigold (Calendula Officinalis) Extract*, Carrot (Daucus Carrota) , Virgin Olive Oil (Olea europea)*, St Johns Wort (Hypericum Perforatum)*, Vitamin E (Tocopherol) , Rosemary (Rosamarium Officinale) , Chamomile (Anthemis Nobilis), Lavender (Lavandula Officinalis), Essential Oils,

The Organik Pharmacy ürünlerini 




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...