19 Ocak 2015 Pazartesi

Avene'den yeni nemlendirici serum

Avene Hydrance Optimale Serum

Avene Hydrance Optimale Serum
Avene Hydrance Optimale Serum

Nemini kaybetmiş hassas ciltler için önerilen bu serum son derece etkili ve konforlu. Ciltte gerginlik , rahatsızlık hissi , nemsizlik dolayısıyla oluşmuş ince çizgilere karşı, Avene termal suyu açısından zengin yapısı sayesinde ciltte optimal nemlendirme sağlıyor ve cildi anında rahatlatıyor. Kıvamı ve emilimi çok güzel. Üstüne makyaj ve diğer bakım ürünlerinin uygulanması mümkün.  Dermomarket'teki indirimli fiyatı 55 TL. Ürünün hacmi 30 ml.

Avene Hydrance Optimale Serum'un Özellikleri:

Termal su lipozomlarla taşınarak epidermal hücrelerin üzerinde uzun süreli yayılma sağlıyor.
3D gel yapısı sayesinde nem seviyesini düzenliyor ve termal suyunun cilt yüzeyinde tutulmasını sağlıyor. En hassas ciltler için dahi uygun bir formüle sahip. Uygulamadan hemen sonra rahatlamayı ve yükselen cilt kalitesini hissediyorsunuz.

Nemlendirici serumun kullanım şekli:

Sabah ve/veya akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Daha iyi sonuç alabilmek için günlük bakımınızın bir parçası olarak uygulamanız uygundur. Minimum alerji riski ile üretilen bu serumu güvenle kullanabilirsiniz.  Dilerseniz bu serumu günlük nemlendirici kremini  ya da güneş kreminize bir iki damla ilave ederek deneyin.  Cildinizi daha kuru hissettiğiniz zamanlarda kullanım sıklığını arttırın.  Hassas ve nemsiz ciltlerin bakımında vazgeçilmez bir ürün olarak bakım dolabınızda sürekli yerini alacak bu nem serumunu çok beğeneceksiniz.

Hydrance Optimale Serum içeriği: 

AVENE AQUA. METHYL GLUCETH-20. PEG-12. CYCLOPENTASILOXANE. GLYCERIN. PROPYLENE GLYCOL CETETH-3 ACETATE. AQUA. POLYACRYLAMIDE. ALCOHOL. BENZOIC ACID. C13-14 ISOPARAFFIN. PARFUM. HYDROXYETHYLCELLULOSE. LAURETH-7. PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE. PHENOXYETHANOL. PHOSPHOLIPIDS. SODIUM ACETATE. SODIUM DNA. TETRASODIUM EDTA

KLİNİK ÇALIŞMA SONUÇLARI : Hydrance OPTIMALE Serum 


İlk kürden itibaren %42 nemlendirme (1)
%90 doymuş bir cilt(2)
Nemsizlik çizgilerinde %93 azalma(2)
%93 yatışmış bir cilt(2)

(1)30 birey üzerinde 22 gün boyunca günde 2 uygulama ile dermatolojik kontrol altında gözlenmiştir.
(2) Bireylerin tatminlik belirtmeleri

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...