20 Mart 2015 Cuma

Cilt Tipine Göre Pudra Seçimi

CİLT TİPİNE GÖRE PUDRA SEÇİMİ


Yağlı ciltler: sıkıştırılmış pudra, yağlı ciltlerde fazla yağı emerek mat bir görünüm oluşmasına yardımcı oluyor. Bu nedenle yağlı ciltlerin kullanabileceği en uygun formlu pudra sıkıştırılmış pudradır. Nvey Eco Organik Pudranın yumuşak ve pürüzsüz yapısı, jojoba jağı, C, E ile A vitaminleri, papatya ve mısır püskülünden elde edilmektedir. Benzersiz karışımı, hafif toprak mineralleri ile birleştiğinde cildi doğal biçimde kaplamanın yanı sıra fondöteni kusursuz biçimde kapatır ve canlı bir görünüm kazandırır.

Problemli ciltler: Problemli ciltler, fondöten yerine sıkıştırılmış pudra kullanmalıdır. Fondöten kullanımı cilt probleminin uzun süreli olmasına neden olabilir. Bunun yanı sıra problemli ciltler, cilde hiçbir zararı olmayan mineral pudraları da tercih edebilirler.

Karma ciltler: karma ciltler de yağlı ciltler gibi t bölgelerinde oluşan parlama nedeni ile sıkıştırılmış pudrayı tercih etmelilerdir.

Kuru ve normal ciltler: Kuru ve normal ciltler, pudra uygulamadan önce mutlaka nemlendirici uygulamalıdır. Nemlendiricinin üzerine yağ emici özelliği olmayan toz pudralar kullanabilirler. Sıkıştırılmış pudra kullanımı kuru ve normal ciltlerde yeterli özellikte nemlendirici etkisi bulunmayan bir krem kullanılmazsa cilt kuruluğuna sebep olabilmektedir.

·         Seçtiğiniz pudra rengi teninize en yakın veya fondöteninizden/teninizden 1 ton açık olmalıdır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...