22 Nisan 2014 Salı

DOĞAL VE DERMOKOZMETİK SAÇ BAKIMI

Saç kadınlar ve erkekler için oldukça değerli. Bu kadar değerli olmasına rağmen bazen onları unutuyor, sadece temizleyip, bakımlarını yapmıyoruz. Oysaki herhangi bir dökülme yaşandığında sonuçları oldukça kötü olabiliyor.


Bakıma başlamadan önce saçınızın neye ihtiyacı olduğu, sorunun ne olduğunu bilmek önemli! 




Saçlarımız, kuru, yağlı, kepekli, yıpranmış, solgun ve zayıf telli olabilir. Kendi saç tipinizi belirledikten sonra bu kürleri uygulayabilirsiniz,





İNCE SAÇLAR İÇİN,

*Kullandığınız şampuanın içine bir çorba kaşığı kadar jelatin katabilirsiniz

ZAYIF SOLGUN SAÇLAR İÇİN,

*Bir kahve fincanı limon suyunu, banyoda saçlarınız temizken, son durulama suyunuzda iyice masaj yapıp, sonrasında saçınızdan arındırın. haftada 2 kere bir ay boyunca deneyin!

KEPEKLİ SAÇLAR İÇİN,

*Çemen tohumlarını güzelce çektirdikten sonra saçınıza bakım yapmadan bir gün önce 2 su bardağı suyun içinde bekletin. Ertesi gün temiz saça masaj yaparak fırça yardımıyla sürün ve 15 dakika beklettikten sonra bol suyla yıkayıp durulayın.

KURU VE MAT SAÇLAR İÇİN,

*Teflon bir tencereye küçük kahve fincanı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı şifalı ot ve rendelenmiş limon kabuklarını ilave edip 5 litre suda kaynatın. Daha sonra saçlarınız şampuanla yıkadıktan sonra kür bitene kadar saçınıza masaj yaparak fırça yardımıyla sürün. Yaklaşık 10 dakika bekledikten sonra bol suyla yıkayıp durulayın

YIPRANMIŞ İŞLEM GÖREN SAÇLAR İÇİN,

*1 adet muzu çatal ile ezin ve 1 çay kaşığı badem yağını dökerek karıştırın. Fırça yardımıyla saçınıza masaj yaparak sürün ve 10 dakika beklettikten sonra bol suyla yıkayıp durulayın.





Unutmayın iyi bakılan saçlar sağlıkla parlar.

dermomarket.com sizler için en iyi fiyat, en güvenilir, en popüler saç bakım ürünlerini bir tıkla kapınıza kadar sunuyor. Saçlarınıza önem veriyorsanız sitemizde bulunan saç bakım ürünlerindeki kampanyalara göz atabilirsiniz!



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...