14 Ekim 2014 Salı

Sebamed Cilt Bakım Ürünleri

Sebamed  Cilt Bakım Ürünleri
Cilt bakımı insanın temel bir ihtiyacıdır ve temizlikle başlar. Hijyenik görevinin yanı sıra yıkanmanın modern toplumlarda sosyal bir yönü ve bütünlüğü sağlayıcı bir rolü vardır. Hatta günlük hayatta kişisel bir gereklilik haline gelmiştir. Bu gerçek insanların büyük kısmı için dikkate alınması gereken problemler doğurur.

Sebamed’in geliştirilmesinde Dr. Heinz Maurer için ilk motive edici faktör, doktorun Bonn üniversitesi Dermatoloji Departmanındaki tecrübeleri olmuştur. O zamanlar cilt hastalıklarına maruz kalan hastalar için sabunun yasaklanması zor tahammül edilebilecek bir endişe kaynağıydı. Buda Dr. Marer2in çözüm için çalışmalarını kamçıladı. Sabunsuz tensidik temizlik ürünleri ile gelen başarılar, problemli cildin temizliği ve bakımına hazırlığın geliştirilmesine devam etmesi için motive etmiştir.

Sonuçta 1968 yılında Sebamed Cleansing Bar (SebamedKompackt) satışa sunuldu. Bu Sebamed’in 30 yıl sonra dahi hala lider olduğu yeni bir katagori yarattı.

Medikal Cilt Bakımı

İlk başta sadece cilt sorunları olanlar bu yenilikten yararlanırken zamanla halk arasında cilt bakımına bakış açısı değişti. Cildi sağlıklı ve cilt hastalıklarını önlemek amaçlı cilt bakımı artarak önem kazanıyor. Buna ek olarak, gün geçtikçe artan sayıda pek çok insan cildin fizyolojik fonksiyonuna zarar veren bir çok ürünü sürekli kullanmaktan dolayı oluşan yan etkiler sonucu cilt problemleri ile karşılaşıyorlar.


Dr. Maurer’in amacı Sebamed ürünlerinin cilde uyumunu ve etkinliğini sürekli iyileştirmek, artırmak Dermatolog ve Eczacılarla birlikte çalışarak Sebamed’i cilt araştırmalarının sanat eserleri arasına adapte etmekti. Bu zamana kadar Sebamed Heinz maurer ödülü her iki yılda bir cilt üzerindeki dermatolojik araştırmalar ve çevre dalında verilmiştir. Şirketin prensibi olan ‘araştırmalar sonucunda elde edilen kalite’ en başından itibaren Sebamed ürünlerinin temel alt yapısı olmuştur.

Sebamed Cilt temizleyici ürünleri ile hassas ve son derece etkili sonuçlar gözlemlenir. Cildi yıkamanın ardından tende bıraktığı duygu tarifsiz ve eşsizdir; Sebamed ürünleri ile yıkanan cilt yumuşak ve dinçtir. Sebamed, ciltteki temizlik kokusunu uzun süre korur. Sebamed bebek bakım ürünleri ise sadece bebeğin cildinin bakımını yapmakla kalmaz, aynı zamanda pH 5.5 değeri ile koruyucu asit mantonun gelişmesini destekler. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...