23 Ekim 2014 Perşembe

Lierac Phytolastil Jel

Lierac Phytolastil Jel
Çatlak riski hamile bir bayanda oldukça yüksektir. Zira Gebelik dönemlerinde ani kilo alımına bağlı olarak vücut gerilmekte ve buda ciltte çatlamalara sebep olmaktadır. Bu gerginlikte yeteri kadar nemlendirilmeyen ve esnekliğini kaybeden cilt dokusu çatlak riskini ortaya çıkarmaktadır. Ayrıca bu çatlaklar insanların hızlı kilo alıp verdikten sonra yada ergenlik döneminde de oluşmaktadır. Zira bu dönemlerde de gerginlik artmaktadır. Bu çatlaklar vücutta, bazı renk farklılıklarına neden olmaktadır. Son evresinde ise vücutta ince beyaz renkler olarak görülmektedir. Bu süreci engellemek için bazı nemlendiriciler kullanmak faydalı olacaktır.

Gebelik döneminde çatlak oluşumunu önlemek için hamileliğin 3. Ayından itibaren cildinizi nemlendirerek, kaybettiği elastikiyeti geri kazanmasına yardımcı olur. Lierac Phytolastil Jel cildinizi sadece çatlak oluşumuna karşı korumaz aynı zamanda besleyici ve onarıcı olarak etki eder.



Lierac Phytolastil Jel Hakkında;

Cildinizin esnek ve zarif yapısına kavuşmasına yardımcı olur.

Cildinizdeki çatlaklarda etkili olarak, cildinizin pürüzleşerek güzellik kazanmasına,

Bu ürün bebeklerin sağlığı için güvenli bir üründür.

Sıkı cilt yüzeyinin korunmasına destekleyicidir.

Lierac Phytolastil Jel Nasıl Fayda Sağlar?

Cildinizde meydana gelen çatlak yapının oluşmaması için kullanılmakta olan bir jeldir. Lierac phytolastil jelin içerisinde bulunmakta olan at kuyruğu, kamelya ve sarmaşık özleri vasıtasıyla hücre yenilenmesine yardımcı olarak bağ dokusundaki fizyolojik yapıyı düzenlemek için yardımcıdır. Yeni liflerin üretilmesine yardımcı olarak cildin esnek yapıya kavuşmasına destek olur. Lierac phytolastil jelin düzenli kullanılması durumunda izlerin azalmasında fayda göstermektedir.

Kullanım Şekli: 
Günde 1 kez çatlakların en çok oluşabileceği karın, göğüs, bacaklar gibi bölgelere uygulanır. Çatlakların oluşmaya başladığı dönem olan hamileliğin 3. ayından itibaren kullanmaya başlamanız önerilmektedir. Eğer hamileliğiniz 3.ayın üstünde ise ve çatlaklar oluşmuşsa öncelikle 6-8 hafta süresince phytolastil Solute kullanmanız, daha sonra yeni çatlakların oluşmasını engellemek için phytolastil gel kullanmanız tavsiye edilir. Bu uygulama şu anda hamile olan ve daha önceki hamileliği esnasında vücudunda çatlak izleri bulunan kadınlara da önerilir.

- Göğüslere uygulandığında yalnızca çatlak oluşumunu önlemekle kalmaz aynı zamanda sarkmayı da önler.

- Karın bölgesindeki kullanımında büyüyen bebek için herhangi bir yan etkisinin olmadığı, aynı şekilde göğüs bölgesindeki kullanımında da süt üretimine herhangi bir yan etkisi olmadığı klinik olarak test edilmiştir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...