1 Aralık 2014 Pazartesi

Jane iredale mineral makyaj ürünleri

Jane iredale mineral makyaj ürünleri

Makyaj, kadınların hayatında önemli bir yer tutar. Her kadının tercih ettiği makyaj malzemeleri değişkenlik gösterse de bazı ürünler vardır ki her kadının makyaj çantasında yer alması gerekir.


Makyaj çantanızı hazırlarken sizlere önerebileceğimiz en iyi marka, tüm Dünya’da beğenilerek tercih edilen Jane Iredale Mineral Makyaj ürünleridir. Jane Iredale ürünleri yağsız, doğal, kimyasal boya, koruyucu ve parfüm içermez, spf 15 ve spf 20 güneş koruma faktörlüdür, hassasiyet için test edilmiş, vitamin ve antioksidanlar kullanılarak formüle edilmiş makyaj ürünleridir.

Jane Iredale Mineral makyaj ürünlerinde Glow Time Mineral BBCream cildinizi nemlendirirken aynı zamanda cilt tonunu eşitler ve lekeleri en aza indirir. Gözenekleri sıkılaştırarak, cildi daha aydınlık bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olur.

Makyaj çantanızda olması gereken ve uyguladıktan sonra sizi daha canlı ve daha sağlıklı bir görünüme ulaşmanıza yardımcı olacak diğer bir ürün ise allıktır. Allığınızı uygularken yüz şeklinize göre uygun olan bölümlere doğru vurgular yapmanız sizi olduğunuzdan daha iyi gösterecektir. Oval yüz sahipleri elmacık kemiklerinin altından başlayarak yan tarafa doğru allıklarını sürerken, üçgen yüz sahipleri ise elmacık kemiklerinden saçlarının başladığı tarafa doğru allıklarını sürmeliler. Jane Iredale Moonglow Golden Bronzer içinde buluna 4 farklı renk tonu sayesinde hem alık hem far hemde pudra olarak kullanabilirsiniz.

Sıra geldi makyaj çantanızda mutlaka bulunması gereken bir diğer ürüne; maskara hiç makyaj yapmıyorum diyen hanımların bile sürmeden geçemedikleri bir makyaj malzemesidir. Anlamlı bakışlar ve buğulu gözler için kirpiklerinize doğru bir maskara uygulamalısınız. Jane Iredale Pure Lash BlackOnyx Mascara hassas gözlere sahip olanlar için özellikle geliştirilen ilk maskara özelliğini taşır. Suya dayanıklıdır, yosun lipidler ve kirpikleri nemli tutmak için pantenol içeren tescilli bir karışım ile formüle edilmiştir.


Makyaj çantanıza eklemek istediğiniz diğer ürünler tamamen sizin zevkinize ve tarzınıza kalmış. Günlük bir makyaj ya da özel bir gece için hazırlanıyorsanız kullanacağınız ürünler değişiklik gösterecektir. Bu durumda  Jane Iredale’in geniş ürün yelpazesinden ve bir çok rengi içinde barındıran renk skalasından yardım alabilirsiniz. Unutmayın her kadın güzeldir, bu güzelliği ortaya çıkarmak sizin elinizde.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...