10 Haziran 2014 Salı

GÖZ ÇEVRESİ BAKIMINI İHMAL ETMEYİN!

Göz çevresi bakımı yapılan araştırmalara göre kadınların en çok unuttuğu bakım bölgesi oluyor. Oysa ki ciltte en çok, en çabuk yaşlanan bölge, göz çevremiz olabiliyor.



Göz çevresini etkileyen stres, bilgisayar kullanımı, uykusuzluk ve kansızlık kadınların günlük hayatında karşılaştığı etkiler. Bu nedenle günlük bakımlarınızda göz çevresini aman atlamayın lütfen! Uygulayacağınız ürün ne olur ise olsun gayet hafif parmak vuruşlarıyla,dış kenarından buruna doğru uygulamalısınız. Göz makyajını çıkarırken sert değil, nazik hareketlerle deriyi çekiştirmeden yapmalısınız.. Suya dayanıklı  (waterproof ) makyajı çıkaran özel ürünleri tercih etmelisiniz.



Tabii ki kozmetiğin dışında da yapılabilir doğal yöntemleri denemeli. Bazı yoğun günlerde göz kapaklarınız şişebilir. Bu durumda soğuk kompres veya bir buz parçasını göz etrafında gezdirerek şişi azaltabilirsiniz.
Yada genel olarak şiş göz sorununuz için kozmetik ürün seçerken ödem çözücü, dolaşımı artırıcı ve doku destekleyici içerikli olanlarını seçiniz.


Sağlıkla parlayan dermokozmetik göz çevresi ürünleri için bize uğramayı unutmayın!


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...