5 Haziran 2014 Perşembe

DERMOKOZMETİK NEDİR?

Sitemizin ve sürekli ilgi alanımızın '' Dermo '' ile başlayıp mutlaka kozmetiğe uzanması sonucunda neden bu blogta '' Dermokozmetik '' in ne anlama geldiği yazmıyoruz ki dedik.

Hayatımıza son 5 yılda artık iyice yerleşen, aslında hep varolan, fakat popüler kültür ve talep/arz dengesinde artık daha çok ve daha çabuk ulaşıyoruz bu ürünlere.



Dermokozmetik, var olan kozmetik, cilt bakımı ürünlerinin içeriklerini değiştirilerek daha ecza, daha ilaç sanayiden gelmesidir aslında. Dermokozmetik ürünler, kozmetik ürünlerden farklıdır çünkü alkol, parfüm renlendirici içermediği gibi cildinizi UV ve çevresel faktörlerin kötü etkisinden korur. 


Dermokozmetik ürünler tüm dünyada hızla gelişen AR_GE sayesinde, cildin yaşlanmasını önlemek konusunda da gittikçe çığır açmaktadır. Kullanılan ürün grupları arasında en çok tercih edilen ürünler temizleyiciler, anti-aging bakım ürünleri, göz çevresi ürünleri. Anti-aging ürünlerin hem gündüz kullanılan nemlendiriciler hem de gece özel bakım kremleri özellikle tercih ediliyor. Cildin sıkılık ve elastikiyetini artıran, kollajen dokuyu canlandıran, cilde ışıltı ve canlılık veren ürünler şu an en popüler ürünler kategorisinde. Göz çevresindeki torbalanma ve morluklara karşı kullanılan ürünler de çok revaçta.




Dermokozmetik markalarına dermomarket.com güvencesiyle ulaşabildiğinizi unutmayın!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...