27 Mayıs 2015 Çarşamba

AKNELİ CİLTLER İÇİN EN ÇOK KULLANILAN ÜRÜNLER


DDF Blemish Foaming Cleanser  


Yağlıya eğilimli ciltler, yağlı ve akneli ciltler için özel olarak geliştirilen salisilik asit içerikli köpük formlu cilt temizleyicidir. Cildi kurutmadan ve tahrişe sebep olmadan derinlemesine temizleyerek ferahlık hissi yaratır. Tahriş olmuş ve kuru cildin yatışmasını sağlar, sakinleştirici etki gösterir. Yağ salımını kontrol altına alır ve dengelenmesine yardımcı olur. Ciltteki leke ve sivilce lekelerini açıcı etki gösterir.
İçerik: Water, Sodium C12-15 Pareth-15 Sulfonate, Decyl Glucoside, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract, Fragrance, Citric Acid, Decylene Glycol, PEG-100, Disodium EDTA, Blue 1.


DDF Sulfur Therapeutic Mask Kükürt Maskesi


Yağ salımını dengeleyerek cildi nemlendiren  etkili kil maskesidir. Çok kuru ciltler hariç tüm ciltlerin kullanımına uygundur. Cilt üzerindeki fazla yağı emerek anti-bakteriyel etkisi sayesinde sivilcelerin onarılma sürecini hızlandırır ve  kurutucu etki yapar. Yağ salınımını dengeleyerek gözeneklerin sıkılaştırılmasını sağlar. Cildi rahatlatır ve cilde ferahlık kazandırır.
İçerik: Active: Sulfur (10%) Inactive: Water, Bentonite, Propylene Glycol, Talc, Kaolin, Gum Arabic, Titanium Dioxide, PVP, Diazolidinyl Urea, Glycerin, Fragrance, Methylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium PCA, Allantoin, Propylparaben, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil.



Dr. Murad Blemish Control Starter Kit

Clarifying Cleanser Arındırıcı Temizleme Jeli: arındırıcı güçlü temizleme jeli, 1 dakikadan az bir sürede, cilt yüzeyindeki bakterileri % 99.9'a varan oranda azaltmayı destekler.
Exfoliating Blemish Treatment Gel Soyucu Etkili Sivilce Kontrol Jeli: sivilce oluşumuna neden olan bakterileri önlemeye ve sivilcelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Sivilce izlerinin giderilmesinde etkili olur.
Blemish Spot Treatment Lokal Sivilce Kurutucu Jel:
Sivilceleri kurutarak kızarıklığı yatıştırır.
Skin Perfecting Lotion Dengeleyici Yağsız Cilt Losyonu: Yağsız hafif formülü ile yağlanmayı kontrol altına almayı desteklerken, cildi nemlendirir ve pürüzsüzleştirir.



Babe Stop-Akn Sebum Dengeleyici Ve Nemlendirici Krem + Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli + Sıkılaştırıcı Tonik

Dengeleyici ve Nemlendirici Krem: yağlı ve akneli cildi nemlendirirken aynı zamanda yağ salımını dengeleyerek cilde matlık kazandırır. Hafif bir peeling etkisine sahiptir.
Temizleme jeli: yağlı ve akneli ciltleri hassas formu ile derinlemesine temizleyerek arındırır. Aşırı yağ salımını kontrol altına alarak matlık sağlar.

Tonik: ciltteki ölü hücreleri, kiri ve yağı derinlemesine arındırarak cilde ferahlık kazandırır. Gözeneklerin sıkılaştırılmasında etkili olur. Cildin renk tonunu düzenler ve cilde canlılık kazandırır.

1 yorum :

  1. Sanırım Babe Stop-Akn Sebum Dengeleyici Ve Nemlendirici Krem + Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli + Sıkılaştırıcı Toniği deneyeceğim çok teşekkürler paylaşımınız için ♥

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...